Omleta cu ceapa caramelizata este un preparat ideal pentru micul dejun. Se prepara repede, este delicioasa si satioasa. Se serveste ca atare sau cu o salata de rosii , branza si paine.

Ingrediente pentru omleta cu ceapa caramelizata


10 grame unt
1 ceapa mica tocata
4 oua
10 ml lapte
1 ceapa verde
sre
piper.

Cum se prepara omleta cu ceapa caramelizata

Incinge untul intr-o tigaie. Adauga ceapa si caleste timp de 10 minute, pana capata o culoare aurie. Intr-un bol amesteca ouale cu laptele, sarea si piperul.

Cand ceapa s-a caramelizat, ia de pe foc si adauga in compozitia cu oua. Toarna apoi ouale intr-o tgaie incinsa. Amesteca continuu in compozitie, pana obtii o omleta din fasii. Lasa omleta pe foc timp de 1 - 2 minute.

Cum se serveste omleta cu ceapa caramelizata

Omleta cu ceapa caramelizata se serveste cu ceapa verde pe deasupra. O poti servi si cu o salata de rosii si busuioc si paine taraneasca.
 

  •   2012-03-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii