Omleta la cuptor este un preparat potrivt pentur micul dejun. Se prepara repede si este foart gustoasa. Se serveste cu salata de rosii si ceapa.
 

Ingrediente pentru omleta greceasca
 

  • 50 grame orez
  • 80 ml ulei de masline
  • 3 bucati de praz feliate
  • 3 dovlecei rasi
  • 50 grame menta tocata
  • o legatura de marar tocat
  • 8 oua batute
  • 150 grame feta.

     

Cum se prepara omleta greceasca
 

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava rotunda . Fierbe orezul in apa clocotita pentru 10 minute . Scurge de apa.

Incinge 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie. Adauga prazul si caleste-l timp de 10 minute.

Adauga dovlecii si usturoiul. Lasa pe foc timp de 2- 3 minute. Adauga apoi orezul, menta, mararul, ouale si feta. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine.

Toarna compozitia in tava unsa cu unt. Da la cuptor pentru 30 - 40 de minute.
 

Cum se serveste omleta greceasca
 

Omleta greceasca se serveste cu salata de rosii si ceapa rosie.

  •   2011-07-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii