Aperitive

#oua #condimente #unt

Oua coapte cu ierburi

Ouale coapte cu ierburi sunt o reteta inedita, foarte atractiva. Foloseste unt, ierburi si branza pentru a obtine un preparat apetisant.


Ingrediente pentru oua coapte cu ierburi
 

  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • ½ lingurite arpagic taiat
  • ½ lingurite patrunjel uscat
  • tarhon uscat, faramitat
  • ¼ lingurita piper negru proaspat macinat
  • ¼ cana branza Cheddar rasa
  • ¼ cana amestec egal de smantana si lapte
     

Cum se prepara ouale coapte cu ierburi
 

Incalzeste cuptorul la 180 grade. Combina untul cu ierburile aromate. Pregateste niste recipiente mici de budinca si aseaza-le intr-o tava de cuptor. Pune compzitia de unt si ierburi in recipiente si da-le la cuptor cateva minute, pana cand untul se topeste.

Sparge cate un ou in fiecare recipient si pune deasupra piper. Adauga amestecul cremos de smantana si lapte, 1 lingurita de branza rasa si lasa totul la cuptor 15 minute.
 

Cum se servesc ouale coapte cu ierburi
 

Se servesc imediat.
 

  •   2010-11-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii