Ouale cu ciuperci si paine prajita sunt ideale pentru un mic dejun copios. Sunt gustoase si parfumate si constituie o masa satioasa, care iti ofera energie pentru intreaga zi.

Ingrediente pentru ouale cu ciuperci si paine prajita


4 oua
cimbru
3 catei de usturoi
4 felii de paine taraneasca
200 grame ciuperci
1 ceapa tocata
10 ml otet balsamic
ulei de masline.

Cum se prepara ouale cu ciuperci si paine prajita

Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie. Adauga cimbrul si doi catei de usturoi. Lasa pe foc timp de 2 - 3 minute. Asezoneaza feliile de paine cu sare si piper si adauga in tigaie. Prajeste pe ambele parti.

Cand s-au prajita scoate feliile de paine si mai adauga putin ulei de masline. Adauga si ciupercile si lasa la calit cateva minute, pana cand isi schimba culoarea. Adauga apoi sare, piper, ceapa si un catel de usturoi. Lasa pe foc cateva minute dupa care adaugi si otetul balsamic.

Pe fiecare felie de paine adauga ciupercile calite. In aceeasi tigaie prajeste si ouale si apoi aseaza-le peste ciuperci.

Cum se servesc ouale cu ciuperci si paine prajita

Ouale cu ciuperci si paine prajita se servesc ca atare.
 

  •   2012-08-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii