Ingrediente pentru ouale umplute cu bacon si branza Cheddar
- 12 oua
- ½ cana maioneza
- 1 lingura mustar
- 4 linguri branza cheddar
- 4 felii de bacon
- sare
- piper
- boia de ardei iute
Cum se prepara ouale umplute cu bacon si branza Cheddar
Fierbe ouale tari, apoi curata-le de coaja. Taie-le in jumatate si indeparteaza cu grija galbenusul, avand grija sa nu rupi albusurile.
Intr-o tigaie nonaderenta, prajeste feliile de bacon pana devin crocante. Scoate-le pe o farfurie si marunteste-le cu ajutorul unei furculite.
Intr-un castron pentru mixer adauga galbenusurile, mustarul si o lingura de maioneza. Mixeaza bine pana obtii o compozitie omogena. Adauga apoi, treptat restul de maioneza. Asezoneaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei iute. Adauga apoi branza Cheddar si bacon-ul.
Umple albusurile cu amestecul obtinut. Lasa-le la frigider minim doua ore inainte de a le servi.
Sursa foto: framedcooks.com