Ouale umplute cu ciuperci sunt un aperitiv gustos, care ii va incanta pe musafirii tai prin aspectul lor apetisant si prin gustul savuros. Se prepara in doar cateva minute si nu sunt costisitoare.


Ingrediente pentru oua umplute cu ciuperci:

  • 10 oua
  • 400 g ciuperci (proaspete sau la conserva)
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • struguri pentru ornat


Cum se prepara ouale umplute cu ciuperci:

Fierbe ouale aproximativ 7 minute, apoi raceste-le sub jet de apa rece. Curata-le de coaja, taie-le pe jumatate si scoate-le galbenusul.

Intr-o cratita, caleste ciupercile, amestecand incontinuu ca sa nu se prinda. Pentru a iesi toata apa din ciuperci, tine-le pe foc aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au calit, paseaza-le si condimenteaza-le dupa gust cu sare, piper si usturoi (poti folosi un blender). La final, umple ouale cu amestecul de ciuperci.


Cum se servesc ouale umplute cu ciuperci:

Ouale umplute cu ciuperci se servesc reci, decorate cu felii subtiri de struguri, verdeata si maioneza.

Sursa foto: divainbucatarie.ro
 

  •   2013-03-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii