Aperitive

#oua #hrean #maioneza

Oua umplute cu sos de hrean

Ouale umplute sunt un preparat de succes in orice ocazie. Incearca sa le faci cu sos de hrean , pentru o savoare deosebita. Se pregatesc usor, in doua 10 minute.


Ingrediente pentru oua umplute cu sos de hrean
 

 

  • 6 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri ceapa tocata
  • 2 lingurite pasta de hrean
  • 2 linguri muraturi taiate marunt
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • paprica , masline, patrunjel sau arpagic pentru decorare


Cum se prepara ouale umplute cu sos de hrean


Fierbe ouale. Trebuie sa le fierbi suficient ca sa iasa tari. Raceste-le si decojeste-le. Taie ouale pe lungime , in doua jumatati. Scoate galbenusurile si pune-le separat, intr-un castron. Piseaza cu o furculita galbenusurile, pentru a le faramita bine. Pune apoi ceapa tocata marunt, maioneza, sosul de hrean, muraturile si mustarul.

Adauga sare dupa gust. Amesteca bine compozitia. Pune apoi compozitia in albusurile de oua. Foloseste paprica, masline, patrunjel sau arpagic ca sa le decorezi.


Cum se servesc ouale umplute cu sos de hrean


Se pun la frigider inainte de a fi servite.

 

  •   2010-10-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii