Aperitive

#oua #hrean #maioneza

Oua umplute cu sos de hrean

Ouale umplute sunt un preparat de succes in orice ocazie. Incearca sa le faci cu sos de hrean , pentru o savoare deosebita. Se pregatesc usor, in doua 10 minute.


Ingrediente pentru oua umplute cu sos de hrean
 

 

  • 6 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 2 linguri ceapa tocata
  • 2 lingurite pasta de hrean
  • 2 linguri muraturi taiate marunt
  • 2 lingurite de mustar
  • sare dupa gust
  • paprica , masline, patrunjel sau arpagic pentru decorare


Cum se prepara ouale umplute cu sos de hrean


Fierbe ouale. Trebuie sa le fierbi suficient ca sa iasa tari. Raceste-le si decojeste-le. Taie ouale pe lungime , in doua jumatati. Scoate galbenusurile si pune-le separat, intr-un castron. Piseaza cu o furculita galbenusurile, pentru a le faramita bine. Pune apoi ceapa tocata marunt, maioneza, sosul de hrean, muraturile si mustarul.

Adauga sare dupa gust. Amesteca bine compozitia. Pune apoi compozitia in albusurile de oua. Foloseste paprica, masline, patrunjel sau arpagic ca sa le decorezi.


Cum se servesc ouale umplute cu sos de hrean


Se pun la frigider inainte de a fi servite.

 

  •   2010-10-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii