Ouale umplute de Halloween sunt niste aperitive deosebite datorita formei de dovlecel. Acestea se pot servi alaturi pe platouri cu gustari reci la o petrecere tematica de Halloween.
Ingrediente pentru oua umplute de Halloween
- 6 oua
- 1 lingura maioneza
- 2 lingurite pasta sos Thai Curry
- 1 lingurita ketchup
- 1 cutie mica pate de ficat
- sare
- piper
- paprika
- codite ceapa verde
Cum se prepara oua umplute de Halloween
Pune ouale la fiert. Dupa ce acestea sunt gata, curata-le de coaja si taie-le pe jumatate.
Scoate galbenusurile de ou si pune-le intr-un castronel. Peste acestea adauga maioneza, pate de ficat, sos Thai Curry si ketchup. Omogenizeaza amestecul, apoi potriveste totul de gust, adaugand sare si piper.
Umple jumatatile de albus cu aceasta compozitie, iar pe deasupra pudreaza totul cu paprika. Cu ajutorul unei furculite vei forma un model peste umplutura de ou, ca sa semene cu striatiile unui dovleac.
Din coditele de ceapa verde taie niste bucatele mici, pe care sa le folosesti ca docor la ouale umplute, astfel incat sa dai impresia ca acestea reprezinta codita dovlecelului.
Cum se servesc oua umplute de Halloween
Serveste ouale ca atare.
Sursa foto: foodista.com