Aperitive

#pesto #rosii #tarta

Pachetelul zilnic: tarta cu rosii si sos pesto

Daca vrei sa iei in pachetelul zilnic un preparat de casa asemanator pizzei, incearca niste tarte cu rosii si sos pesto .

Ingrediente pentru tarta cu rosii si sos acasa .ro/pesto" title="pesto">pesto
 

  • 375 gr aluat foetaj
  • 8 rosii feliate
  • 4 linguri sos pesto
  • 2 linguri mascarpone
     

Cum se prepara tarta cu rosii si sos pesto
 

Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Aluatul de foetaj se intinde si se face o margine (inalta) de 1 cm. Apoi se pune la cuptor si se lasa la copt vreo 15 minute, pana cand devine auriu.

Scoate aluatul, intinde sosul pesto pe suprafata lui, pana in margine, apoi pune mascarpone, apoi feliile de rosii. Da tarta la cuptor 10 minute, pana cand rosiile sunt facute bine, iar branza s-a topit.
 

Cum se serveste tarta cu rosii si sos pesto
 

Se serveste calda sau rece.

  •   2010-11-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii