Painea cu branza este ideala pentru pachetul de la serviciu, alaturi de felii de rosii sau de castraveti . O poti servi feliata si atunci cand ai invitati, alaturi de diverse salate.

Ingrediente pentru painea cu branza

250 grame branza mozzarella

400 grame branza cheddar

2 cepe verzi tocate

100 grame maioneza

20 grame smantana

4 catei de usturoi

100 grame unt

1 bagheta.

Cum se prepara painea cu branza

Intr-un bol rade branzeturile si adauga ceapa verde. Adauga maioneza si smantana. Intr-un bol separat amesteca untul cu ustuuroiul tocat. Adauga apoi amestecul cu usturoi peste branza si amesteca bine.

Taie bagheta pe jumatate si unge apoi cu compozitia cu branza. Aseaza feliile pe o tava si da la cuptorul incins pentru 5 - 10 minute.

Cand este gata, scoate painea de la cuptor si lasa sa se raceasca timp de 5 minute. Inainte de a servi feliaza.

Cum se serveste painea cu branza

Painea cu branza se serveste ca atare sau cu o salata de rosii .
 

  •   2012-02-09
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.