Aperitive

#mancare #branza #retete #paine #aperitive #paine cu branza

Paine cu branza

Painea cu branza este ideala pentru pachetul de la serviciu, alaturi de felii de rosii sau de castraveti . O poti servi feliata si atunci cand ai invitati, alaturi de diverse salate.

Ingrediente pentru painea cu branza

250 grame branza mozzarella

400 grame branza cheddar

2 cepe verzi tocate

100 grame maioneza

20 grame smantana

4 catei de usturoi

100 grame unt

1 bagheta.

Cum se prepara painea cu branza

Intr-un bol rade branzeturile si adauga ceapa verde. Adauga maioneza si smantana. Intr-un bol separat amesteca untul cu ustuuroiul tocat. Adauga apoi amestecul cu usturoi peste branza si amesteca bine.

Taie bagheta pe jumatate si unge apoi cu compozitia cu branza. Aseaza feliile pe o tava si da la cuptorul incins pentru 5 - 10 minute.

Cand este gata, scoate painea de la cuptor si lasa sa se raceasca timp de 5 minute. Inainte de a servi feliaza.

Cum se serveste painea cu branza

Painea cu branza se serveste ca atare sau cu o salata de rosii .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului