Painea cu usturoi si parmezan este ideala pentru momentele cand ai pofta de o gustare delicioasa. Se prepara repede si este foarte satioasa si gustoasa.
 

Ingrediente pentru painea cu usturoi si parmezan
 

  • 1 paine
  • 4 catei de usturoi
  • 40 grame unt
  • 50 grame mozzarella
  • 50 grame parmezan
  • 10 grame busuioc
  • 10 grame patrunjel
  • 2 fulgi de ardei iute.
     

Cum se prepara paine cu usturoi si parmezan
 

Incinge cuptorul la 170 de grade. Taie painea pe jumatate. Amesteca usturoiul tocat ci untul topit si unge cele doua felii de paine cu aceasta solutie.

Presara apoi mozzarella pe ambele felii de paine.

Intr-un bol, amesteca parmezanul cu busuiocul, patrunjelul si ardeiul iute. Presara peste feliile de paine.

Aseaza feliile de paine pe o tava tapetata cu hartie de copt . Da tava la cuptor timp de 15 - 10 de minute, pana cand branza se topeste si painea devine aurie.
 

Cum se serveste painea cu usturoi si parmezan
 

Painea cu usturoi si parmezan se serveste ca atare. O poti servi si cu masline, mezeluri si branzeturi.
 

  •   2011-10-13
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.