Painea prajita cu branza si patrunjel este aromata si crocanta. Un astfel de aperitiv nu poate fi refuzat de nimeni.
 

Ingrediente pentru paine prajita cu branza si patrunjel
 

  • 1/4 cana unt
  • 1/4 cana ulei de masline
  • 1/4 cana parmezan ras
  • 2 catei usturoi
  • 4 crengute patrunjel
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1 paine proaspata.
     

Cum se prepara painea prajita cu branza si patrunjel
 

Pune intr-un blender untul, uleiul si parmezanul. Adauga usturoiul, patrunjelul si piperul. Amesteca bine.

Taie feliile de paine pe diagonala. Este bine sa folosesti o paine de tip franzela frantuzeasca . Unge fiecare felie de paine cu sosul obtinut in blender si apoi pune-le intr-o tava. Acopera-le cu folie si da-le la cuptor 15 minute la 220 grade Celsius.
 

Cum se serveste painea prajita cu branza si patrunjel
 

Painea prajita se serveste calda, ca atare sau impreuna cu salate, fripturi de vita, supe etc.
 

Sursa foto: jdfoods.net
 

  •   2011-12-08
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.