Painea prajita cu branza si rosii este un aperitiv ideal pentru mesele festive, dar si pentru momentele cand nu ai timp de gatit. Se prepara foarte repede si este foarte gustoasa si aromata.

Ingrediente pentru painea prajita cu branza si rosii


200 grame branza de capra
patrunjel tocat
piper
2 rosii tocate in cubulete
30 ml ulei de masline
sare
1 bagheta
2 catei de usturoi.

Cum se prepara painea prajita cu branza si rosii

Incinge cuptorul la 200 de grade. Intr-un bol amesteca branza de capra cu putin patrunjel si piper. In alt bol amesteca rosiile cu 20 ml ulei de masline si patrunjel.

Feliaza painea si aseaza feliile pe o tava. Stropeste cu putin ulei de masline si da la cuptor pentru 5 minute. Unge apoi fiecare felie de paine cu usturoi tocat si unge cu ulei de masline.

Inainte de servire, adauga pe fiecare felie de paine amestecul cu branza. Deasupra adauga si rosiile. Mai presara si putin patrunjel.

Cum se serveste painea prajita cu branza si rosii

Painea prajita cu branza si rosii se serveste ca atare.
 

  •   2012-04-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.