Aperitive

#branza #retete #somon #paine prajita #somon afumat

Paine prajita cu somon afumat si branza de capra

Painea prajita cu somon afumat si branza de capra este un aperitiv ideal pentru petrecerile cu multi invitati. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.

Ingrediente pentru painea prajita cu somon afumat si branza de capra


250 grame branza de capra
rozmarin
cimbru
20 grame coaja rasa de lamaie
20 ml ulei de masline
30 felii subtiri de paine
400 grame somon afumat
fasii subtiri de coaja de lamaie
sare
piper.

Cum se prepara painea prajita cu somon afumat si branza de capra

Intr-un bol amesteca branza de capra cu rozmarinul, cimbrul, coaja de lamaie. Asezoneaza cu sare si piper. Unge feliile de paine cu ulei de masline si aseaza intr-o tava. Da tava la cuptr pentru 10 minute, pana painea devine crocanta.

Presara apoi pe feliile de paine amestecul cu branza de capra. Deasupra aseaza si somonul feliat. Garniseste cu fasii de lamaie.

Cum se serveste painea prajita cu somon afumat si branza de capra

Painea prajita cu somon afumat si branza de capra se serveste ca atare.
 

  •   2012-05-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii