Painea umpluta impletita pentru micul dejun este un deliciu pentru un mic dejun consistent. Se prepara foarte repede si este foarte gustoasa. Se serveste cu salata de rosii si busuioc.

Ingrediente pentru paine umpluta impletita pentru micul dejun

aluat

ulei de masline

4 felii de bacon prajit

5 oua

10 ml lapte

4 felii de cascaval

1 ceapa verde tocata

sare

piper.

Cum se prepara painea umpluta impletita pentru micul dejun

Framanta putin aluatul si lasa-l apoi sa se odihneasca timp de 15 minute. Incinge cuptorul, tapeteaza o tava cu hartie de copt si stropeste cu putin ulei de masline.

Intr-un bol amesteca ouale cu laptele, sarea si piperul. Toarna compozitia intr-o tava incinsa si lasa pe foc pana obtii o omleta subtire.

Ruleaza aluatul si in centrul lui aseaza 2 felii de cascaval, de bacon si ceapa verde tocata. Deasupra adauga omleta si restul de felii de cascaval si bacon.

Taie apoi aluatul de pe margini in fasii si impleteste-le. Aseaza painea pe tava si da la cuptor pentru 20 - 30 de minute.

Cum se serveste painea umpluta impletita pentru micul dejun

Painea umpluta impletita pentru micul dejun se serveste cu o salata de rosii si busuioc.
 

  •   2012-02-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii