Panini cu branza de capra sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele usoare, cand nu vrei sa gatesti.

Ingrediente pentru panini cu branza de capra


1 vanata
30 ml ulei de masline
3 cepe verzi
1 catel de usturoi
50 grame rosii uscate
busuioc proaspat
150 grame branza de capra
100 ml iaurt
2 chifle lungi
sare
piper.

Cum se prepara panini cu branza de capra

Feliaza vanata si asezoneaza cu sare. Lasa asa timp de 15 minute. Spala apoi feliile. Intr-o tigaie incinge o lingura de ulei de masline. Adauga ceapa verde tocata, usturoiul si o felie de vanata tocata marunt. Caleste timp de 4 minute.

Adauga apoi rosiile si busuiocul si mai lasa pe foc timp de 2 minute. Incinge gratarul si unge cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de vinete si lasa timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Intr-un bol amesteca branza cu iaurtul si asezoneaza cu sare si piper. Taie chiflele pe jumatate, stropeste cu ulei de masline si aadauga cate o felie de vanata si o lingura din amestecul cu ceapa si rosii.

Deasupra adauga si amestecul cu branza de capra. Aseaza pe o tava si da la cuptor pentru 20 de mnute.

Cum se servesc panini cu branza de capra

Panini cu branza de capra se servesc ca atare.
 

  •   2012-06-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii