Aperitive

#branza #retete #branza de capra #panini #panini cu branza

Panini cu branza de capra

Panini cu branza de capra sunt usor de preparat si foarte gustoase. Sunt ideale pentru cinele usoare, cand nu vrei sa gatesti.

Ingrediente pentru panini cu branza de capra


1 vanata
30 ml ulei de masline
3 cepe verzi
1 catel de usturoi
50 grame rosii uscate
busuioc proaspat
150 grame branza de capra
100 ml iaurt
2 chifle lungi
sare
piper.

Cum se prepara panini cu branza de capra

Feliaza vanata si asezoneaza cu sare. Lasa asa timp de 15 minute. Spala apoi feliile. Intr-o tigaie incinge o lingura de ulei de masline. Adauga ceapa verde tocata, usturoiul si o felie de vanata tocata marunt. Caleste timp de 4 minute.

Adauga apoi rosiile si busuiocul si mai lasa pe foc timp de 2 minute. Incinge gratarul si unge cu putin ulei de masline. Aseaza feliile de vinete si lasa timp de 3-4 minute pe fiecare parte.

Intr-un bol amesteca branza cu iaurtul si asezoneaza cu sare si piper. Taie chiflele pe jumatate, stropeste cu ulei de masline si aadauga cate o felie de vanata si o lingura din amestecul cu ceapa si rosii.

Deasupra adauga si amestecul cu branza de capra. Aseaza pe o tava si da la cuptor pentru 20 de mnute.

Cum se servesc panini cu branza de capra

Panini cu branza de capra se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare