Pasta de somon afumat si cardamom este un aperitiv ideal pentru mesele festive sau pentru momentele cand ai multi invitati. Se prepara rapid si se serveste rece.

Ingrediente pentru pasta de somon afumat si cardamom


450 grame file de somon
150 grame smantana
coaja de lamaie
10 ml suc de lamaie
5 grame cardamom
piper
50 grame ceapa verde tocata.

Cum se prepara pasta de somon afumat si cardamom

Intr-un robot de bucatarie amesteca jumatate din cantitata de somon cu smantana, cardamomul, sucul si coaja de lamaie si piperul. Mixeaza pana obtii o pasta fina. Transfera intr-un bol si adauga si restul de somon tocat.

In compozitie adauga si ceapa verde. Acopera bolul si da la rece pentru cateva ore. Inainte de a servi mai poti garnisi cu putina ceapa verde.

Cum se serveste pasta de somon afumat si cardamom

Pasta de somon afumat si cardamom se serveste cu paine prajita sau biscuiti sarati.
 

  •   2012-04-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii