Aperitive

#ciuperci #pate #branza

Pate de ciuperci

O reteta de pate de ciuperci este numai buna atunci cand vrei sa incerci niste aperitive noi. De asemenea, pateul de ciuperci este un preparat potrivit pentru vegetarieni . Se face foarte usor, in mai putin de 10 minute.


Ingrediente pentru pate de ciuperci
 

  • ciuperci maruntite
  • 2 linguri unt
  • 225 grame crema de branza
  • ½ lingura pudra curry
  • 1 lingura sos worcestershire
  • 1 lingurita vin alb
  • ½ cana arahide taiate


Cum se prepara pateul de ciuperci
 

Soteaza ciupercile in unt cam 5 minute, pana cand aceastea devin inchise la culoare. Transfera-le pe un prosop de hartie ca sa-si scurga grasimea.

Pune intr-un blender ciupercile, crema de branza, praful curry, sosul worcestershire si vinul alb. Mixeaza pentru a obtine o pasta omogena. Adauga apoi arahidele si da compozitia la frigider.


Cum se serveste pateul de ciuperci
 

Se serveste garnisit cu frunze de patrunjel. II poti pune si nasturel.
 

  •   2010-10-24
  •   2425 vizualizari
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului