Aperitive

#pate #pastrav #maioneza

Pate de pastrav afumat

Pateul de pastravt afumat este un preparat foarte usor si rapid de facut. Pentru a fi cat mai cremos, foloseste maioneza si smantana. Pentru a-l condimenta, poti folosi atat legume, cat si mirodenii .

Ingrediente pentru pate de pastrav afumat
 

  • 2 bucati de pastrav afumat
  • 1 ceapa
  • ½ cana maioneza
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita paprika
     

Cum se prepara pateul de pastrav afumat
 

Inlatura pielea si oasele pestelui. Apoi foloseste carnea pastravului, impreuna cu restul ingredientelor, pentru a obtine un amestec fin, cu ajutorul unui blender.
 

Cum se serveste pateul de pastrav afumat
 

Se serveste pe paine. Poate fi folosit si ca aperitiv. Daca vrei, poti sa-l faci si mai atractiv amestecandu-l cu verdeata tocata.
 

  •   2011-02-21
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.