Pentru aperitivul de Florii gateste un preparat inedit, foarte savuros si aromat. Pate -ul de peste nu necesita multe ingrediente , insa rezultatul este deosebit. Pate-ul de peste se serveste rece, cu paine prajita si usturoi .

 

Ingrediente pentru pate-ul de peste
 

 

Cum se prepara pate-ul de peste
 

Fierbe pestele in apa cu sare, timp de 2 ore. Adauga si ceapa. Mai lasa sa fiarba pana cand se topesc oasele.

Cand a fiert, scurge pestele de apa si mixeaza cu ajutorul unui blender . Amesteca bine pana obtii o pasta cremoasa. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Pate-ul de peste se depoziteaza in frigider.
 

Cum se serveste pate-ul de peste
 

Pate-ul de peste se serveste cu paine prajita si usturoi tocat.

  •   2011-04-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii