Pateurile cu masline si parmezan pot fi o gustare buna in pachetelul de serviciu sau chiar un aperitiv inspirat. Preparatul necesita putine ingrediente si este ideal pentru cei carora le place pasta de masline.
 

Ingrediente pentru cu masline si parmezan
 

  • 1 foaie de aluat pentru pateuri
  • 3 linguri pasta de masline negre
  • 2/3 cana parmezan ras
  • piper negru macinat.
     

Cum se prepara pateurile cu masline si parmezan
 

Unge aluatul cu pasta de masline, apoi presara parmezanul ras si putin piper negru macinat. Ruleaza aluatul si apoi taie-l astfel incat sa obtii pateuri sub forma de , de 1 cm grosime.

Aseaza rulourile -o tava cu hartie de copt si da-le la cuptor la 200 grade Celsius, pentru 15 minute. Pateurile sunt gata cand au devenit crocante si aurii.
 

Cum se servesc pateurile cu masline si parmezan
 

Se servesc dupa ce s-au racit.
 

Sursa : recipestap.com
 

  •   2011-11-09
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.