Pateurile umplute cu ton pot constitui un aperitiv sau o gustare potrivita pentru pachetelul de scoala sau de serviciu.


Ingrediente pentru cu ton

 

  • 185 gr ton in ulei;
  • 1 ceapa maruntita fin;
  • 2 oua fierte;
  • 3 linguri sos de tomate ;
  • ulei de masline;
  • 1 pachet foi pentru pateuri ;
  • 1 ou batut.


Cum se prepara pateurile cu ton


Pune ceapa la calit pana cand se inmoaie. Scurge tonul si adauga-l langa ceapa. Prajste 2 minute. Adauga oula fierte, taiate, apoi sosul de rosii, sare si piper. Lasa compozitia sa stea putin pentru a se raci. Incinge cuptorul la 180 grade Celsius.

Taie foile cu o ceasca pentru a obtine cerculete. Pune compozitia intr-o jumatate de cerculet, apoi acopera cu cealalta jumatate si lipeste marginile apasand cu degetele sau cu o furculita. Aseaza pateurile intr-o tava cu hartie de copt , unge-le cu ou si da-le la cuptor 15 minute, pana cand devin aurii.


Cum se servesc pateurile cu ton


Se servesc proaspete.

Sursa foto: whatscookingmexico.com
 

  •   2011-11-15
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.