Placinta aperitiv cu dovlecel este ideala pentru petreceri, dar si pentru pachetul de la serviciu. Se prepara rapid si este foarte gustoasa.

Ingrediente pentru placinta aperitiv cu dovlecel


aluat pentru placinta
2 dovlecei taiati in cubulete
2 cepe tocate
50 grame unt
patrunjel
5 grame pudra de usturoi
busuioc
oregano
2 oua batute
200 grame mozzarella
150 grame sunca de pui
1 rosie feliata
sare
piper.

Cum se prepara placinta aperitiv cu dovlecel

Aseaza aluatul intr-o tava si da la cuptor pentru 10 minute. Intre timp, intr-o tigaie, incinge untul si caleste ceapa si dovlecelul. Adauga apoi toate condimentele si mai lasa pe foc cateva minute.

Toarna compozitia peste aluat. Intr-un bol amesteca ouale, mozzarella si sunca. Toarna in tava, peste compozitia cu dovlecei. Deasupra aseaza feliile de rosii.

Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Inainte de a servi lasa sa se raceasca timp de 5 minute.

Cum se serveste placinta aperitiv cu dovlecel

Placinta aperitiv cu dovlecel se serveste ca atare.
 

  •   2012-05-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii