De pe masa de Paste nu lipseste traditionalul platoul cu aperitive . Pentru acest platou poti aseza diverse legeume proaspete de sezon, salata verde , dar si drob, pua umplute, chiftelute sau pastrama.
 

Ingrediente pentru platoul romanesc
 

 

Cum se prepara platoul romanesc
 

Orneaza un platou cu frunze de salata verde. Deasupra aseaza toate celelalte aperitive.
 

Cum se serveste platoul romanesc
 

Platoul romanesc se serveste ca atare. Ai grija sa asezi si felii de paine.

  •   2011-04-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii