Aperitive

#drob #legume #rosii #oua #castraveti #retete paste #chiftele

Platou romanesc de Paste

De pe masa de Paste nu lipseste traditionalul platoul cu aperitive . Pentru acest platou poti aseza diverse legeume proaspete de sezon, salata verde , dar si drob, pua umplute, chiftelute sau pastrama.
 

Ingrediente pentru platoul romanesc
 

 

Cum se prepara platoul romanesc
 

Orneaza un platou cu frunze de salata verde. Deasupra aseaza toate celelalte aperitive.
 

Cum se serveste platoul romanesc
 

Platoul romanesc se serveste ca atare. Ai grija sa asezi si felii de paine.

  •   2011-04-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii