Aperitive

#drob #legume #rosii #oua #castraveti #retete paste #chiftele

Platou romanesc de Paste

De pe masa de Paste nu lipseste traditionalul platoul cu aperitive . Pentru acest platou poti aseza diverse legeume proaspete de sezon, salata verde , dar si drob, pua umplute, chiftelute sau pastrama.
 

Ingrediente pentru platoul romanesc
 

 

Cum se prepara platoul romanesc
 

Orneaza un platou cu frunze de salata verde. Deasupra aseaza toate celelalte aperitive.
 

Cum se serveste platoul romanesc
 

Platoul romanesc se serveste ca atare. Ai grija sa asezi si felii de paine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare