Aperitive

#cartofi #patrunjel #ceapa #post

Reteta de post: Cartofi lyonezi

Cartofii lyonezi se prepara foarte repede si sunt ideali pentru cei care tin post. Acest preparat este si pe gustul vegetarienilor. Cartofii lyonezi se servesc fierbinti, cu patrunjel pe deasupra.
 

Ingrediente pentru cartofii lyonezi
 

Cum se prepara cartofii lyonezi
 

Intr-o tigaie incinge margarina. Adauga ceapa si caleste-o pana devine aurie. Adauga feliile de cartofi copti . Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute , amestecand continuu. Adauga sare si piper.

La final, presara patrunjel.
 

Cum se servesc cartofii lyonezi
 

Cartofii lyonezi se servesc calzi, cu patrunjel tocat pe deasupra.

  •   2010-11-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii