Aperitive

#cartofi #patrunjel #ceapa #post

Reteta de post: Cartofi lyonezi

Cartofii lyonezi se prepara foarte repede si sunt ideali pentru cei care tin post. Acest preparat este si pe gustul vegetarienilor. Cartofii lyonezi se servesc fierbinti, cu patrunjel pe deasupra.
 

Ingrediente pentru cartofii lyonezi
 

Cum se prepara cartofii lyonezi
 

Intr-o tigaie incinge margarina. Adauga ceapa si caleste-o pana devine aurie. Adauga feliile de cartofi copti . Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute , amestecand continuu. Adauga sare si piper.

La final, presara patrunjel.
 

Cum se servesc cartofii lyonezi
 

Cartofii lyonezi se servesc calzi, cu patrunjel tocat pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete