Aperitive

#cartofi #patrunjel #ceapa #post

Reteta de post: Cartofi lyonezi

Cartofii lyonezi se prepara foarte repede si sunt ideali pentru cei care tin post. Acest preparat este si pe gustul vegetarienilor. Cartofii lyonezi se servesc fierbinti, cu patrunjel pe deasupra.
 

Ingrediente pentru cartofii lyonezi
 

Cum se prepara cartofii lyonezi
 

Intr-o tigaie incinge margarina. Adauga ceapa si caleste-o pana devine aurie. Adauga feliile de cartofi copti . Lasa pe foc timp de 5 - 10 minute , amestecand continuu. Adauga sare si piper.

La final, presara patrunjel.
 

Cum se servesc cartofii lyonezi
 

Cartofii lyonezi se servesc calzi, cu patrunjel tocat pe deasupra.

  •   2010-11-16
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.