Daca iti raman resturi precum cele de friptura , cascaval , sunca, muraturi , fa din ele un platou de aperitive delicioase. Prajeste paine, taie-o pentru a avea o forma regulata, pune umplutura si serveste cu betigase de aperitive sau scobitori.
 

Ingrediente pentru aperitive cu paine prajita si resturi de mancare
 

  • 16 felii taiate de paine, mici
  • unt sau margarina
  • resturi: branza, muraturi, sunca etc
  • 4 oua, batute
  • 4 linguri lapte
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • betigase.
     

Cum se prepara aperitivele cu paine prajita si resturi de mancare
 

Unge painea cu unt sau margarina si adauga umplutura folosita (resturile). Bate ouale intr-un castron, toarna laptele si condimenteaza cu sare si piper.

Pune painile in aceasta umplutura cu grija, pentru a se unge pe toate partile si apoi prajeste-le intr-o tigaie cu ulei incins sau unt.

Le poti praji cam 4 minute, pana devin aurii.
 

Cum se servesc aperitivele cu paine prajita si resturi de mancare
 

Se servesc cu betigase pentru aperitive sau scobitori.
 

Sursa foto: mammatown.blogspot.com
 

  •   2011-12-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii