Aperitive

#sfintii mihail si gavril #aperitiv # aperitiv petrecere #masa festiva

Reteta pentru Sfintii Mihail si Gavril: aperitiv cu masline si sparanghel

Pentru sfintii mihail si gavril poti pregati o gustare delicioasa sau un aperitiv pentru masa festiva, din sparanghel, masline si rosii. Acest preaparat este gustos si simplu, foarte potrivit pentru un fel de mancare usor.
 

Ingrediente pentru aperitiv cu rosii, sparanghel si masline
 

Cum se prepara aperitivul cu sparanghel si masline
 

Pune rosiile intr-o tava pentru cuptor. Inteapa-le cu o furculita, presara sare si piper, apoi stropeste-le cu ulei de masline. Da-le la cuptor la 180 grade Celsius pentru 15 minute.

Pune sparanghelul intr-o tigaie, la foc mediu. Stropeste-l cu 3 linguri ulei de masline, adauga sare si piper si prajeste-l. Scurge sucul de rosii din tava, impinge rosiile intr-o parte si adauga sparanghelul in tava. Da tava la cuptor inca 15 minute.
 

Cum se serveste aperitivul cu sparanghel si masline
 

Serveste sparanghelul si rosiile cu masline puse pe deasupra. Preparatul se serveste cald, iar maslinele se adauga chiar inainte de servire.
 

Sursa foto: cookthepart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete