Aperitive

#cartofi #otet #retete gratar

Reteta vegetariana: Cartofi la gratar cu otet si sare

Cartofii la gratar cu otet si sare sunt ideali pentru cei care sunt vegetarieni sau tin post . Se prepara repede si sunt foarte gustosi. II poti servi atat simpli, cat si cu alte garnituri de legume.
 

Ingrediente pentru cartofi la gratar cu otet si sare
 

 

Cum se prepara cartofii la gratar cu otet si sare
 

Intr-o cratita toarna otetul. Adauga apoi feliile de cartofi, astfel incat sa fie acoperite de otet. Fierbe cartofii in otet pana da in clocot, apoi mai lasa pe foc timp de 5 minute. Lasa apoi sa se raceasca timp de 30 de minute.

Scurge feliile de cartofi si amesteca-i usor cu ulei de masline, sare si piper.

Incalzeste gratarul si aseaza feliile de cartofi. Lasa-i pe gratar pana cand devin aurii.
 

Cum se servesc cartofii la gratar cu otet si sare
 

Cartofii la gratar cu otet si sare se servesc calzi, cu sare grunjoasa si sos de parmezan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului