Pentru cateva aperitive atractive la incpeut de primavara, incearca o reteta foarte simpla, de rosii umplute . Preparatul este gata in mai putin de un sfert de ora.

Ingrediente pentru rosii umplute
 

  • 5 rosii coapte, egale
  • 5 rosii cherry
  • 200 gr branza de capra
  • ½ legatura arpagic
  • sare si piper dupa gust
     

Cum se prepara rosiile umplute de martisor
 

Taie un capac mic la fiecare rosie, dintre cele obisnuite. Cu o spatula, scoate miezul rosiilor.

Amesteca branza de capra cu arpagicul tocat, apoi adauga sare si piper.

Umple rosiile cu compozitia de branza. Apoi, in loc de capac, astupa-le cu cate o rosie mica (cherry). Foloseste un tub (de decorare a torturilor cu frisca) pentru a orna marginea cu branza sub forma de lacrimi, margele sau ce doresti tu.
 

Cum se servesc rosiile umplute de Martisor
 

Se servesc imediat.
 

  •   2011-02-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii