Chiftelutele din carne de curcan sunt satioase si in acelasi timp dietetice. Se prepara foarte repede si sunt foarte gustoase. Le poti servi atat simple, cat si cu o salata din legume proaspete, stropite cu putin ulei de masline.
 

Ingrediente pentru chiftelute din carne de curcan
 

 

Cum se prepara chiftelutele din carne de curcan
 

Intr-un bol amesteca carnea cu pesmetul, usturoi, ceapa si oul. Amesteca bine pana obtii o pasta omogena. Adauga apoi patrunjelul , oregano , sarea si piperul. Formeaza apoi chiftelutele.

Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline. Pune chiftelutele la prajit timp de 5 - 6 minute.
 

Cum se servesc chiftelutele din carne de curcan
 

Chiftelutele din carne de curcan se servesc ca atare. Le poti servi si o salata din legume proaspete.

  •   2011-03-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii