Rosiile umplute infrumuseteaza orice platou cu aperitive, au un gust excelent si sunt foarte sanatoase.
De ce ingrediente ai nevoie:

  • 4-5 rosii
  • 200-250 gr de branza telemea
  • o cutie de crema de branza cu verdeata
  • 2 fire de ceapa verde
  • patrunjel si marar
  • sare .


Cum se prepara:

  • Se spala bine rosiile, se taie capacele si se aseaza cu fundul in sus la scurs pe un servetel.
  • Se piseaza telemeaua cu furculita (nu in bleder pentru ca devine prea fina), se amesteca cu verdeturile si ceapa verde tocata cat de marunt (aici e chiar indicat sa se utilizeze blenderul), crema de branza cu verdeata si sare dupa gust.
  • Se lasa pasta sa se aseze si se scurge eventuala zeama care se formeaza din cauza branzei telemea.
  • Cum se serveste:

    • Rosiile umplute se servesc pe post de aperitiv.
    •   2009-04-15
    •  
    •   comentarii

    Articol scris de

    Cristina Nastase

    Vezi toate articolele

    Articole din aperitive

    Sfatul expertului

    Cauta-ti perechea

    Sfatul expertului

    Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

    Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

    Pune o intrebare

    Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii