Rosiile umplute cu crema de branza reprezinta un aperitiv excelent, foarte sanatos, hranitor si cu un aspect deosebit. Iata cum se prepara acestea.
De ce ingrediente ai nevoie:
  • 6 rosii de marime medie
  • 300 gr de crema de branza
  • O jumatate de legatura de marar
  • Sare dupa gust.




Cum se prepara:

  • Rosiile se spala bine si li se taie apoi capacelele, dupa care se curata in interior cu o lingurita si se pun la scurs, cu gura in jos, pe o farfurie.
  • Se toaca marunt mararul si se amesteca bine cu crema de branza si cu un praf de sare.
  • Se umple apoi fiecare rosie in parte cu cate o lingura de crema de branza si se orneaza cu o frunza de marar.

Cum se servesc:

  • Rosiile se tin la frigider cel putin o ora si se servesc pe post de aperitiv.

Sfat: Crema de branza poate fi achizitionata direct din comert sau poate fi un amestec de branza feta si o lingura de smantana.

  •   2009-09-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ana-Maria Dragota

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii