Aperitive

#reteta sandvis #sandvis cald #sandvis in tigaie #mic dejun #sandvis # reteta sandwich

Sandvis in tigaie – reteta delicioasa si rapida VIDEO

Medicii ne recomanda sa nu sarim peste micul dejun caci este cea mai importanta masa a zilei. Soldatii aveau o teorie asemanatoare: “Trebuie sa iei micul dejun caci de acesta esti sigur, dar urmatoarea masa nu stii cand o vei mai avea.” Asa ca trebuie sa le urmam sfaturile! Iata o reteta rapida si delicioasa de sandvis in tigaie!

Ce ne trebuie si cum se prepara:

O sa avem nevoie de paine feliata patrata, ii decupam miezul si o pregatim pentru prajit. Taiem in cubulete ardei rosu,verde, ceapa si cateva felii de sunca presata. Punem carnea si legumele la prajit in putin unt. Dupa ce s-au gatit, formam doua patrate si folosim “ramele de paine” pentru a le restrange. Separata facem o omleta si turnam ouale peste painea din tigaie. Se poate servii cu un pahar rece de kefir sau sana.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare