Ingrediente pentru sanwichul grill cu branza si spanac
- 1 lingura ulei de rapita
- 8 felii de paine integrala
- 1 lingurita pasta de chili
- 4 linguri maioneza (de preferat din ulei de rapita)
- 120g branza cheddar, rasa
- 60g crema de branza
- 1 catel de usturoi copt si pisat
- o mana frunze de spanac, tocate
- sare
- piper
Cum se prepara sanwichul grill cu branza si spanac
Unge feliile de paine, pe o singura parte cu ulei de rapita.
Intr-un bol incapator amesteca pasta de chili cu maioneza, crema de branza, branza cheddar si usturoiul. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Unge feliile de paine cu amestecul obtinut pe partea pe care nu le-ai uns cu ulei. Adauga frunzele de spanac si lipeste feliile de paine.
Pune o tigaie incapatoare la incins si frige feliile in aceasta, pe ambele parti pana devin aurii si crocante, iar branza se topeste.
Serveste-le imediat!
Sursa foto: draftmag.com