Tarta cu peste si marar este usor de preparat si foarte gustoasa. Este ideala pentru mesele cu multi invitati. Se serveste alaturi de alte aperitive.
Ingrediente pentru tarta cu peste si marar
aluat
50 grame unt
20 grame faina
250 ml lapte
1 ceapa
300 grame file de peste
50 ml ulei
1 legatura marar
sare
piper.
Cum se prepara tarta cu peste si marar
Tavaleste fileurile de peste prin putina faina si prajeste cateva minute in ulei. Intr-o tigaie topeste untul si caleste ceapa tocata. Adauga si faina si toarna treptat si laptele.
Cand sosul s-a ingrosat, ia de pe foc si adauga mararul tocat. Intr-o tava intinde o foaie de aluat si toarna sosul cu marar.
Deasupra adauga si fileurile prajite de peste si da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute. Lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a felia.
Cum se serveste tarta cu peste si marar
Tarta cu peste si marar se serveste feliata.
- 2012-04-18 2012-04-18
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului