Tarta cu peste si marar este usor de preparat si foarte gustoasa. Este ideala pentru mesele cu multi invitati. Se serveste alaturi de alte aperitive.

Ingrediente pentru tarta cu peste si marar


aluat
50 grame unt
20 grame faina
250 ml lapte
1 ceapa
300 grame file de peste
50 ml ulei
1 legatura marar
sare
piper.

Cum se prepara tarta cu peste si marar

Tavaleste fileurile de peste prin putina faina si prajeste cateva minute in ulei. Intr-o tigaie topeste untul si caleste ceapa tocata. Adauga si faina si toarna treptat si laptele.

Cand sosul s-a ingrosat, ia de pe foc si adauga mararul tocat. Intr-o tava intinde o foaie de aluat si toarna sosul cu marar.

Deasupra adauga si fileurile prajite de peste si da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute. Lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a felia.

Cum se serveste tarta cu peste si marar

Tarta cu peste si marar se serveste feliata.
 

  •   2012-04-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii