Tarta cu peste si marar este usor de preparat si foarte gustoasa. Este ideala pentru mesele cu multi invitati. Se serveste alaturi de alte aperitive.

Ingrediente pentru tarta cu peste si marar


aluat
50 grame unt
20 grame faina
250 ml lapte
1 ceapa
300 grame file de peste
50 ml ulei
1 legatura marar
sare
piper.

Cum se prepara tarta cu peste si marar

Tavaleste fileurile de peste prin putina faina si prajeste cateva minute in ulei. Intr-o tigaie topeste untul si caleste ceapa tocata. Adauga si faina si toarna treptat si laptele.

Cand sosul s-a ingrosat, ia de pe foc si adauga mararul tocat. Intr-o tava intinde o foaie de aluat si toarna sosul cu marar.

Deasupra adauga si fileurile prajite de peste si da tava la cuptor pentru 30 - 40 de minute. Lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a felia.

Cum se serveste tarta cu peste si marar

Tarta cu peste si marar se serveste feliata.
 

  •   2012-04-18
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.