Aperitive

#tarta #praz #aluat #smantana

Tarta cu praz

Tarta cu praz este o delicatesa pe care o poti prepara atunci cand ai invitati. Combinatia de praz si branza de capra este inedita si ofera o savoare aparte acestei tarte.
 

Ingrediente pentru tarta cu praz
 

  • aluat pentru tarta
  • 6 bucati de praz
  • 100 grame smantana
  • 200 grame branza de capra
  • 30 grame unt
  • 30 ml otet balsamic
  • sare
  • piper.

 

Cum se prepara tarta cu praz
 

Intr-o tigaie caleste prazul in unt topit. Adauga otetul balsamic, sarea si piperul. Acopera tigaia cu un capac si lasa prazul la foc mic timp de 30 de minute. Adauga apoi smantana si amesteca bine.

Ia tigaia de pe foc si lasa sa se raceasca putin.

Intr-o forma de tarta aseaza aluatul si da-l putin la cuptor, timp de 10 - 15 minute. Scoate aluatul si presara branza de capra. Adauga apoi compozitia cu praz. Da tava la cuptor timp de 30 de minute.
 

Cum se serveste tarta cu praz
 

Tarta cu praz se serveste ca atare.

  •   2010-11-04
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii