Tarta cu pui si ceapa rosie este o tarta aromata si gustoasa, ideala pentru momentele cand nu ai mult timp la dispozitie pentru gatit. Se serveste simpla sau alaturi de alte aperitive si salate proaspete.

Ingrediente pentru tarta cu pui si ceapa rosie


aluat
400 grame piept de pui
4 cepe rosii
cimbru proaspat
50 ml ulei de masline
oregano uscat
sare
piper.

Cum se prepara tarta cu pui si ceapa rosie

Incinge uleiul de masline si prajeste pieptul de pui taiat in cubulete. Intinde aluatul intr-o tava si aseaza cubuletele de pui, cimbrul tocat si oregano.

Adauga apoi si ceapa rosie taiata in sferturi. Stropeste cu putin ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptorul incins pentru 40 de minute.

Lasa tarta sa se raceasca inainte de a servi.

Cum se serveste tarta cu pui si ceapa rosie

Tarta cu pui si ceapa rosie se serveste ca atare, alaturi de alte aperitive.
 

  •   2012-04-18
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.