Pentru platoul cu aperitive de Paste pregateste si o tarta proaspata si cremoasa. Tarta cu sparanghel este satioasa si gustoasa si poate fi seervita atat calda, cat si rece.
 

Ingrediente pentru tarta cu sparanghel
 

 

Cum se prepara tarta cu sparanghel
 

Intr-o cratita fierbe sparanghelul in apa cu sare. Cand s-a fiert, scurge sparanghelul de apa.

Pe o tava tapetata cu hartie de copt, intinde foaia de aluat. Da tava la cuptorul incins pentru 10 - 15 minute, pana aluatul devine auriu.

Presara 200 grame cascaval peste aluat. Aseaza peste cascaval sparanghelul. Deasupra presara restul de cascaval.

Intr-un bol amesteca sucul de lamaie, coaja de lamaie, uleiul, sare si piperul. Toarna sosul peste sparanghel.

Da tava la cuptor pentru 10 - 15 minute, pana cand branza se topeste.
 

Cum se serveste tarta cu sparanghel
 

Tarta cu sparanghel se serveste calda, feliata.

  •   2011-04-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii