Tartele cu ceapa si feta sunt un preparat ideal pentru serile in care nu vrei sa petreci mult timp in bucatarie. Se prepara rapid, sunt delicioase si se servesc cu salata verde.


Ingrediente pentru tartele cu ceapa si feta

  • 400 grame aluat
  • 250 grame chutney de ceapa
  • 2 cartofi fierti si feliati
  • 100 grame feta
  • 4 felii de bacon
  • 1 ramurica de rozmarin
  • salata verde


Cum se prepara tartele cu ceapa si feta

Incinge cuptorul la 180 de grade. Intinde aluatul intr-o tava si unge cu ceapa caramelizata. Adauga feliile de cartof, feta faramitata si baconul.

Presara rozmarinul si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Dupa ce scoti tarta de la cuptor, taie in mai multe patratele.


Cum se servesc tartele cu ceapa si feta

Tartele cu ceapa si feta se servesc cu salata verde cu lamaie si ulei de masline.

Sursa foto: uktv.co.uk

  •   2013-02-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii