Tartele cu legume sunt preparate simple, potrivite pentru zilele de vara. Aceste mini tarte sunt ideale pentru orice petrecere sau picnic in aer liber. Gustul placut si aromat va fi chiar si pe placul celor mici.
Ingrediente pentru tartele cu legume
- un pachet de aluat
- 100 grame telemea
- o rosie
- 4 fire asparagus
- un ou
- 3 linguri smantana
- sare
- piper.
Cum se prepara tartele cu legume
Preincalzeste cuptorul la 375 de grade. Intinde aluatul si taie-l in 12 patratele egale. Aseaza cele 12 patratele de aluat in tavi speciale pentru tarte sau briose . Adauga apoi peste aluat bucati de branza si legumele taiate cuburi.
Intr-un bol amesteca oul cu smantana. Adauga sarea si piperul. Adauga apoi amestecul peste tarte. Da tartele la cuptor timp de 15 - 20 de minute . Lasa-le sa se raceasca inainte de a le servi.
Cum se servesc tartele cu legume
Tartele cu legume se servesc simple sau cu salata de rosii.
Sursa foto : delectable-victuals.blogspot.com