Tartele din foietaj cu dovleac si feta pot fi facute rapid, fiind o buna optiune vegetariana atunci cand dai petreceri. Cu numai trei ingrediente ai parte de o gustare gustoasa.

Ingrediente pentru tarte din foietaj cu dovleac si feta

200 gr. aluat foietaj

350 gr. dovleac placintar

100 gr. branza feta

Cum se prepara tartele din foietaj cu dovleac si feta

Intinde aluatul pe o hartie de copt , apoi taie-l in patrate egale. Aseaza-le in forme de minitarte si lasa-le la rece pana pregatesti umplutura .

Curata dovleacul de coaja, indeparteaza semintele si da-l prin masina de tocat .

Scoate aluatul foietaj, inteapa-l de cateva ori cu o furculita, apoi aseaza dovelacul deasupra, intr-un strat generos. Pune formele de minitarte la cuptor, pe o tabla si tine-le 10 minute, la foc mediu.

Adauga dupa acest interval de timp si branza feta faramitata, apoi mai lasa la copt inca 15 minute, pana cand aluatul este crocant si rumen.

Cum se servesc tartele din foietaj si feta

Serveste tartele pe platouri asezonate cu rucola.

Foto: thefoodallergymom.wordpress.com

  •   2012-03-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii