Aperitive

#pepene rosu #supa din pepene #salata pepene #aperitive pepene #carpaccio de pepene rosu

5 moduri ingenioase de a folosi pepenele rosu in mancarurile de zi cu zi

Daca te-ai saturat sa mananci pepenele rosu simplu, in deserturi ori sucuri, este timpul sa-i descoperi roluri si arome noi in feluri principale, aperitive si gustari zilnice. Descopera cinci moduri ingenioase in care poti folosi pepenele pentru a potenta gustul unora dintre cele mai simple, rapide si savuroase preparate racoritoare de vara!

1. Supa din pepene cu lamaie si ardei iute

Sursa foto: Versesfrommykitchen.com

Transforma pepenele in cea mai savuroasa supa pe care ai consumat-o vara aceasta. Se prepara din trei ingrediente principale - piure de pepene, zeama de lamaie si ardei iute (chili) - si se asezoneaza cu putina sare si cu busuioc proaspat din abundenta.
 

Sursa foto: News.health.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului