Aperitive

#anghinare #maioneza #capere

Anghinare cu maioneza din capere

Un aperitiv inedit pe care il poti servi este cel cu si de . Preparatul este destul de usor de facut si nu necesita multe ingrediente .

Ingrediente pentru anghinare cu maioneza din capere
 

  • 1 ou
  • 1 lingura capere scurse bine
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura otet alb din vin
  • 1 cana de ulei pentru salata
     

Cum se prepara anghinarele cu maioneza din capere
 

Pune intr-un blender oul, caperele, usturoiul si otetul. Amesteca-le binea, poi adauga treptat ulei, pentru a obtine o maioneza.

Anghinarele se curata si se taie, se scoate partea din mijloc si se prajesc in ulei cu suc de lamaie .
 

Cum se servesc anghinarele cu maioneza din capere
 

Anghinarele se servesc cu maioneza garnisita cu capere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete