Aperitive

#migdale #struguri #aperitiv #branza Roquefort #struguri in branza Roquefort

Aperitiv dulce pentru cunoscatori: struguri inveliti in branza Roquefort

Strugurii inveliti in branza Roquefort sunt o delicatesa pentru cunoscatorii care apreciaza asocierile speciale de alimente si aperitivele dulci. Francezii ii servesc chiar si la desert. Incearca-i si tu!

Ingrediente pentru strugurii inveliti in branza Roquefort

  • 150 g de migdale
  • 230 g de crema de branza
  • 90 g de branza Roquefort
  • 1 1/2 lingura de smantana lichida
  • 100 g de struguri rosii fara samburi
  • 100 g de struguri albi fara samburi

Cum se prepara strugurii inveliti in branza Roquefort

Coace migdalele timp de 5-10 minute in cuptorul preincalzit la 190 de grade, pana cand se rumenesc. Zdrobeste-le si pune-le deoparte.

Amesteca crema de branza, branza Roquefort si smantana lichida. Inveleste strugurii in acest amestec, astfel incat sa fie acoperiti pe toate partile. Rostogoleste-i prin migdalele pisate.

Cum se servesc strugurii inveliti in branza Roquefort

Strugurii inveliti in branza Roquefort se servesc reci, la aperitiv. Merg de minune cu un vin spumant frantuzesc demisec.

Sursa foto: theimprovkitchen.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete