Ingrediente pentru strugurii inveliti in branza Roquefort
- 150 g de migdale
- 230 g de crema de branza
- 90 g de branza Roquefort
- 1 1/2 lingura de smantana lichida
- 100 g de struguri rosii fara samburi
- 100 g de struguri albi fara samburi
Cum se prepara strugurii inveliti in branza Roquefort
Coace migdalele timp de 5-10 minute in cuptorul preincalzit la 190 de grade, pana cand se rumenesc. Zdrobeste-le si pune-le deoparte.
Amesteca crema de branza, branza Roquefort si smantana lichida. Inveleste strugurii in acest amestec, astfel incat sa fie acoperiti pe toate partile. Rostogoleste-i prin migdalele pisate.
Cum se servesc strugurii inveliti in branza Roquefort
Strugurii inveliti in branza Roquefort se servesc reci, la aperitiv. Merg de minune cu un vin spumant frantuzesc demisec.
Sursa foto: theimprovkitchen.blogspot.com