Aperitive

#masa anul nou #ciuperci branza #ciuperci umplute cu 4 feluri de branza #aperitiv Revelion #aperitiv # ciuperci umplute

Aperitiv pentru masa de Anul Nou: ciuperci umplute cu 4 feluri de branza

Iti doresti sa-ti impresionezi invitatii cu un aperitiv fin si elegant? Incearca aceasta reteta de ciuperci umplute cu patru feluri de branza si rasfata-i pe cei dragi cu o adevarata delicatesa!

 

Ingrediente pentru ciupercile umplute cu 4 feluri de branza

  • 12 ciuperci Champignon mari
  • o ceapa tocata marunt
  • 6 catei de usturoi tocat marunt
  • o cana si jumatate de frunze de spanac
  • 1/2 ceasca de ricotta
  • 1/4 ceasca de crema de branza
  • un varf de cutit de nucsoara
  • doua linguri de mozzarella rasa
  • doua linguri de parmezan ras
  • o lingurita de praf de usturoi
  • sare
  • piper


Cum se prepara ciupercile umplute cu 4 feluri de branza

Coace ciupercile curatate la 180 de grade. Toaca-le coditele si caleste-le intr-o tigaie cu ceapa si usturoiul, timp de 2-3 minute. Adauga spanacul maruntit si mai lasa compozitia pe foc pana cand scade apa.

Amesteca ricotta cu crema de branza si cu mozzarella si adauga nucsoara, sare si piper dupa gust. Adauga mixul de branza peste cel cu legume si umple ciupercile cu pasta rezultata. Presara parmezan ras si praf de usturoi deasupra lor si rumeneste-le in cuptor inca 8-10 minute.

Cum se servesc ciupercile umplute cu 4 feluri de branza

Poti presara putina verdeata deasupra ciupercilor, pe care le vei servi calde, alaturi de un pahar de vin rosu fructat si aromat.

Sursa foto: mushroominfo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete