Branza Brie in crusta de aluat de foitaj este un preparat deosebit, care merita sa se regaseasca pe mesele festive.
Ingrediente pentru branza Brie in aluat foietat
1 pachet aluat foitaj
1 rotita branza Brie (200 g)
1/2 ceasca rosii uscate in ulei de masline
frunze menta proaspata
1 ou
1 lingura apa
Cum se prepara branza Brie in aluat foietat
Intinde o foaie de aluat dezghetat, cat sa incapa rotita de Brie. Presara pe suprafata aluatului rosiile uscate, taiate marunt si cateva frunze de menta proaspata.
Aseaza in centrul foii de aluat branza Brie. Strange de jur-imprejurul acesteia marginile aluatului.
Unge preparatul obtinut cu un ou batut cu putina apa, apoi da totul la copt, in cuptorul incins la 200 de grade.
Lasa alautul sa capete o culoarea rumena, apoi scoate aperitivul si lasa-l putin la racit.
Cum se serveste branza Brie in aluat foietat
Serveste acest aperitiv caldut, cu felii natur de mere sau legume crude.
foto : //blogs.babble.com/
#retete #foietaj #branza brie #brie en croute
Branza Brie in aluat foietat (Brie en Croute)
Branza Brie in aluat foietat (Brie en Croute) Branza Brie in crusta de aluat de foitaj este un preparat deosebit, care merita sa se regaseasca pe mesele festive.- 2012-04-23 2012-04-23
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa