Checul-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline este ideal pentru evenimentele festive, cu multi invitati. Este gustos si se prepara repede.
Ingrediente pentru checul-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline
100 ml ulei de masline
250 grame sparanghel tocat
200 grame faina
10 grame cimbru
3 oua
100 ml lapte
50 grame masline fara samburi
100 grame rosii uscate tocate
100 grame parmezan ras.
Cum se prepara checul-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline
Incinge cuptorul la 190 de grade. Unge cu ulei o forma de chec si tapeteaza cu hartie de copt. Fierbe sparanghelul in apa fierbinte cu sare. Cand este gata, scurge bine.
Intr-un bol amesteca faina cu cimbrul. In centru adauga ouale, laptele si uleiul. Amesteca bine, pana obtii un aluat consistent.
Pastreaza cateva bucati de sparanghel si masline. Adauga restul in aluat. Amesteca bine. Adauga api si rosiile si doua treimi din parmezan. Toarna aluatul in tava. Adauga pe deasupra sparanghelul si maslinele si presara restul de parmezan.
Da la cuptor pentru 40 de minute.
Cum se serveste checul-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline
Checul-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline se serveste ca atare.
#rosii #masline #chec #sparanghel #chec aperitiv
Chec-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline
Chec-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline Checul-aperitiv cu sparanghel, rosii uscate si masline este ideal pentru evenimentele festive, cu multi invitati. Este gustos si se prepara repede.- 2012-06-26 2012-06-26
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa