Aperitive

#retete ciuperci #ciuperci # ciuperci umplute

Ciuperci umplute cu carne tocata

Incearca acest aperitiv cu carne tocata. Il poti transforma intr-un aperitiv de Halloween cat ai clipi, ornand ciupercile umplute cu sos de rosii. Ciupercutele umplute se pot servi atat calde cat si reci si sunt delicioase.

Ingrediente:

  • 300 g ciuperci
  • carne tocata
  • ceapa verde
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Tocam marunt piciorusele ciupercilor. Tocam si ceapa verde si o calim impreuna cu ciupercile in doua linguri ulei de masline. Adaugam carnea tocata si lasam pe foc pana incepe sa isi schimbe culoarea.Dam deoparte si adaugam oul si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare, piper si oregano dupa gust.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului