Aperitive

#usturoi #ciuperci #ulei de masline #ceapa #mozzarella

Ciuperci umplute cu usturoi

Ciupercile umplute cu usturoi se prepara foarte repede si sunt ideale ca aperitive pentru mesele cu multi invitati. Daca iti place gustul si aroma de usturoi, poti dubla cantitatea de catei de usturoi . Ciupercile se servesc atat simple, cu patrunjel tocat pe deasupra, cat si cu alte aperitive. Pe deasupra mai poti presara si putin parmezan ras.
 

Ingrediente pentru ciuperci umplute cu usturoi

 

 

Cum se prepara ciupercile umplute cu usturoi
 

Intr-o tigaie cu ulei de masline incins pune la calit ceapa si usturoiul. Lasa pe foc cateva minute. Adauga pesmetul, patrunjelul si putina sare.

Aseaza ciupercile intr-o tava unsa cu putin unt. In fiecare ciuperca pune un cubulet de unt. Adauga si compozitia cu ceapa si usturoi.

Presara deasupra si putina mozzarella si un praf de piper.

Da tava la cuptor timp de 20 - 30 de minute.
 

Cum se servesc ciupercile umplute cu usturoi
 

Ciupercile umplute cu usturoi se servesc alaturi de alte aperitive, cu putin patrunjel pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului