Aperitive

#conopida #oua #pesmet #ulei

Conopida pane

Conopida pane are un gust bun si crocant. O poti servi atat simpla, cat si cu o salata de rosii. Poti rade pe deasupra parmezan  sau cascaval .
 

Ingrediente pentru conopida pane
 

  • 1 conopida
  • 1 ou
  • 50 ml lapte
  • 250 grame pesmet
  • ulei pentru prajit.


Cum se prepara conopida pane
 

Desparte conopida in buchetele mici. Pune buchetele de conopida la fiert, in apa cu sare. Lasa sa fiarba timp de 10 - 15 minute. Cand sunt gata, ia buchetele de conopida de pe foc, spala-le sub jet de apa rece si scurge-le bine.

Incalzeste ulei intr-o tigaie. Intr-un bol, amesteca oul cu laptele. In alt bol pune pesmetul. Tavaleste apoi fiecare buchet de conopida in mixtura de ou si lapte si apoi in pesmet.

Prajeste conopida in ulei pana capata o culoare aurie. Cand s-a prajit, scurge conopida pe prosoape din hartie.
 

Cum se serveste conopida pane
 

Conopida pane se serveste cu o salata de rosii, cu branza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului